Klantenservice

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Terug naar blog
Woningpresentatie

5 dingen die elke vastgoedmakelaar vandaag moet kunnen.

Laura Steenmetz

| Op 11-12-2019

| 2 min

Als vastgoedmakelaar ben je al lang een pak meer dan alleen maar een vastgoedmakelaar. Vroeger stond je simpelweg in voor de presentatiefiche van een woning, de rondleidingen, de deal en de opvolging. Maar vandaag komt daar nog eens een heel takenpakket bovenop.

Elke makelaar zal het herkennen: je bent niet alleen een super-salestalent, maar ook een creatieve duizendpoot en een machtige marketeer met een neus voor mooie deals en technologische snufjes.

Voorsprong nemen kan ook makkelijk

Er wordt alsmaar méér van je verwacht. De markt professionaliseert aan sneltempo. Nieuwe evoluties zijn bijna niet bij te houden. Maar als je wilt schitteren in de vastgoedmarkt, dan moét je wel bij de les blijven.

Wil je een voorsprong nemen op je concurrenten – terwijl je jezelf wél kan focussen op je core business? Dan is Zibber dé oplossing voor je. Check hier onze services!

5 skills die elke makelaar vandaag moet hebben:

1. Designer
Vergéét die saaie infofiche waarbij je alle kenmerken van een woning op een rijtje zet. De infomappen die je vandaag meegeeft, zijn pareltjes op het gebied van design. Prachtige infographics, mooie kleurenfoto’s en een slim uitgedachte lay-out? Jij tovert ze allemaal op papier. Commercieel doeltreffend en razend creatief, zoals een echte designer.

2. Online Marketeer
Je voert slimme campagnes online én via sociale media. Je website bruist en bubbelt zodat nieuwe klanten vlotjes op je vastgoedadvertenties klikken. Je brengt tips en tricks in prikkelende blogposts, lanceert zoekertjes op Facebook en Instagram. En zorgt ervoor dat je online het snelst gevonden wordt door je doelpubliek.

3. Fotograaf
Halfdonkere foto’s van nauwelijks opgeruimde interieurs? Die behoren (gelukkig) tot het verleden. Zeker omdat jij de kunst van de vastgoedfotografie perfect onder de knie hebt. Nu ja, je moét ook wel. Want als je het verschil wilt maken tegenover de concurrentie, kan je maar beter professionele foto’s en zelfs hoogtefotografie aanbieden aan je klanten.

Zibber woningfotografie

4. Copywriter
Saaie opsommingen, daar red je het niet meer mee. Klanten willen overtuigd worden met een heerlijk verhaal. Je moet de troeven van elke woning meeslepend aan de man brengen. En dus schrijf je zoekertjesteksten die zelfs de meest kritische klant overtuigen. Sappig verteld, voor maximaal effect.

5. Landmeter én 3D-specialist
Je meet woningen tot in de kleinste details op en giet alles in een overzichtelijk grondplan. Of wacht even – daar stopt het niet. Je tovert ook nog eens 3D-rondleidingen tevoorschijn waarmee klanten online meteen een virtueel bezoek kunnen afleggen. Moet er nog iets gerenoveerd worden? Dan voorzie jij stijlvolle mock-ups van hoe het kán zijn.

Vastgoedpresentatie? Laat het over aan Zibber!

 

Onze voordelen: jouw succes!

Wat denk je: toch een beetje te veel van het goede? Dat begrijpen we bij Zibber maar al te goed. Je kan niet van alle markten thuis zijn. Daarom nemen wij het hele pakket van vastgoedpresentatie voor onze rekening. Terwijl jij je focust op waar je écht goed in bent: het verkopen van vastgoed en het sluiten van deals.

Bekijk onze voordelen

Ontvang de nieuwste blogs in je mailbox

*

Je schrijft je in voor blog updates en Zibber mag deze updates sturen per e-mail. Meer informatie over uitschrijven, hoe wij omgaan met privacy en hoe wij jouw privacy beschermen, lees je in onze privacyverklaring.

Laura Steenmetz

Ik ben Content Marketeer bij Zibber en zorg ervoor dat handige, interessante en educatieve informatie voor woningmakelaars naar buiten wordt gebracht. Storytelling met Serious Impact via onze website, blogartikelen en social media kanalen. Blijf op de hoogte van alle ins en outs in de vastgoed en makelaardij branche met de Zibber Blog.

Gerelateerde blogs

WoningpresentatieLeestijd 2 min
Vastgoed beter verkopen? Vastgoedpresentatie werkt ook voor bescheiden woningen.

Om je vastgoed te verkopen zet je alles op alles. Maar waarom zou je méér uit de kast halen voor grote...

Laura Steenmetz

Op 11-12-2019

WoningpresentatieLeestijd 2 min
Creatief op social media: 10 handige apps.

Hoe laat je jouw content opvallen? Vrijwel elke organisatie is tegenwoordig online actief: website, webshop,...

Laura Steenmetz

Op 11-12-2019

WoningpresentatieLeestijd 2 min
Wat zijn de voordelen van een complete woningpresentatie van Zibber?

Een woningpresentatie, wat wil dat nu eigenlijk zeggen? Het is een overkoepelende term die in het vastgoed...

Laura Steenmetz

Op 11-12-2019