Klantenservice

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Terug naar blog
Woningpresentatie

De voordelen van Artist Impressions.

Laura Steenmetz

| Op 20-06-2019

| 2 min

Artist Impressions zijn onze populaire interieur renders. De beelden zijn onderscheidend door hun realistische uitstraling en specifieke styling die men zelf kan uitkiezen. Deze digitale make-overs kunnen worden toegepast op bestaande woningen, maar ook op nieuwbouwprojecten; op basis van een plattegrond.

Op basis van professionele woning foto’s of plattegronden bouwen onze specialisten een 3D model en verzorgen ze de inrichting en styling hiervan. Er kan tussen drie hedendaagse stijlen worden gekozen die we hieronder uitvoerig zullen bespreken. Het eindresultaat is verbluffend en verfrissend.

Van verouderd huis, naar helemaal thuis

Wij visualiseren het potentieel van elke ruimte in een woning: woonkamer, hal, badkamer, leefkeuken, slaapkamer, studeerkamer, maar ook de tuin kunnen wij een visuele opknapbeurt geven. De drie verschillende stijlen waaruit gekozen kan worden, zijn: Scandinavian, Modern en Rustic. Deze stijlen zijn stuk voor stuk samengesteld op basis van de interieurtrends van dit moment. Onze stylisten hebben er uiteraard voor gezorgd dat de kleuren, decoraties, inrichting en belichting perfect op elkaar zijn afgestemd.

  • Scandinavian - Natuurlijk en minimalistisch.
  • Rustic - Landelijk en neutraal.
  • Modern - Eigentijds en stijlvol.

Totaal een andere interieurstijl toepassen waardoor het huis of appartement mogelijk bij veel meer mensen in de smaak valt? Geen enkel probleem. Kies bijvoorbeeld voor de Scandinavische interieurstijl wanneer je wilt dat de ruimte rust, comfort en simpliciteit uitstraalt.

We proberen er altijd voor te zorgen dat wij met de interieurtrends meebewegen. Op die manier zijn onze Artist Impressions altijd eigentijds en is er voor ieder wat wils. Bekijk hier uitgebreid de stijlen van dit moment.  

VOOR EN NA: IN EEN HANDOMDRAAI

De kracht van een Artist Impression is het laten zien van de mogelijkheden die een woning biedt. Hoe zou een ruimte eruit zien na het doorbreken van die ene muur? Creëer op beeld een open leefkeuken, zodat potentiële kopers direct zien wat het resultaat van een verbouwing zou zijn. Ook een andere vloer of nieuwe indeling van ruimtes kan verrijkend zijn. Wanneer kiezen voor Artist Impressions? Hieronder een aantal redenen.

1. Laat het potentieel van een woning zien door een eventuele verbouwing te visualiseren.
De potentie van een ruimte laten zien na een eventuele verbouwing. Dit kan het doorbreken van een muur zijn, maar ook het veranderen van eetkamer naar woonkamer.

VOOR
Koppenhoek18Eersel-14 (1)-2

NA
Koppenhoek18Eersel-14

VOOR
04-Kamer4

NA
04-Kamer4 (1)

2. Een gedateerde woning digitaal opknappen.
Van verouderd huis naar helemaal thuis. Een gedateerde woning voorzien van een ander jasje. Het verouderde tegelwerk in de badkamer digitaal vervangen door een frisse look. 

VOOR
Modern 1

NA
Modern 2

VOOR
Rustic 1

NA
Rustic 2

VOOR
ertbrandstraat80kapellen-21_Web

NA
ertbrandstraat80kapellen-21_Web_NA

VOOR
PrinsBoudewijnlaan38Adegem-05_HiRes

NA
PrinsBoudewijnlaan38Adegem-05_HiRes_NA

VOOR

Scandinavian 1

NA
Scandinavian 2

3. Toon de mogelijkheden voor een nieuwbouwproject.
Een leegstaande ruimte opvullen door deze alvast in te richten in een zelf uitgekozen stijl. Dit verkoopt altijd beter dan een kale woning.

VOOR
modern (1)

NA
modern (2)

VOOR
rustic (4)

NA
rustic (3)

VOOR
rustic (1)

NA
rustic (2)

4. Breng de ruimte tot leven vanaf een plattegrond.
Vanuit een plattegrond de grootte beter weergeven door een volledig 3D beeld van elke ruimte te tonen. Hierdoor worden meteen de mogelijkheden van de verschillende oppervlaktes in kaart gebracht. Je krijg letterlijk een impressie van de woning.

SCANDINAVIAN
Stationsstraat 3970, Leopoldsburg - Limbo Vastgoed 2

MODERN
Cogelsplein30Deurne 3

SCANDINAVIAN
Stationsstraat 3970, Leopoldsburg - Limbo Vastgoed 1


''ONZE RENDERS HELPEN JE TE VERBEELDEN.
Onze Artist Impressions helpen je te verkopen.''

Met Artist Impressions is jouw woningpresentatie pas echt compleet. Bij Zibber ben je verzekerd van een kwalitatief eindresultaat, een snelle levering voor slechts €50,- per stuk. Maak potentiële bewoners enthousiast met de realistisch uitziende impressie beelden.  

Meer informatie of woningpresentaties vind je hier.

Zibber Artist Impressions

Ben jij enthousiast geworden en wil je een Artist Impression bestellen? Bekijk dan hier hoe je dit in drie eenvoudige stappen kunt doen. Je ontvangt een op maat gemaakte versie van ons.

Bekijk Artist Impressions Guide

Ontvang de nieuwste blogs in je mailbox

*

Je schrijft je in voor blog updates en Zibber mag deze updates sturen per e-mail. Meer informatie over uitschrijven, hoe wij omgaan met privacy en hoe wij jouw privacy beschermen, lees je in onze privacyverklaring.

Laura Steenmetz

Ik ben Content Marketeer bij Zibber en zorg ervoor dat handige, interessante en educatieve informatie voor woningmakelaars naar buiten wordt gebracht. Storytelling met Serious Impact via onze website, blogartikelen en social media kanalen. Blijf op de hoogte van alle ins en outs in de vastgoed en makelaardij branche met de Zibber Blog.

Gerelateerde blogs

WoningpresentatieLeestijd 2 min
Vastgoed beter verkopen? Vastgoedpresentatie werkt ook voor bescheiden woningen.

Om je vastgoed te verkopen zet je alles op alles. Maar waarom zou je méér uit de kast halen voor grote...

Laura Steenmetz

Op 20-06-2019

WoningpresentatieLeestijd 2 min
Creatief op social media: 10 handige apps.

Hoe laat je jouw content opvallen? Vrijwel elke organisatie is tegenwoordig online actief: website, webshop,...

Laura Steenmetz

Op 20-06-2019

WoningpresentatieLeestijd 2 min
5 dingen die elke vastgoedmakelaar vandaag moet kunnen.

Als vastgoedmakelaar ben je al lang een pak meer dan alleen maar een vastgoedmakelaar. Vroeger stond...

Laura Steenmetz

Op 20-06-2019