Klantenservice

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Terug naar blog
Woningfotografie

Het perfecte plaatje met hoogtefotografie.

Brenda Alfrink

| Op 01-04-2019

| 2 min

Krijg je al knikkende knieën bij dit kiekje? Wij zoeken het graag hogerop met onze hoogtefotografie! Dit doen we door onze speciale masten, waardoor we een woning en het omliggende perceel prachtig in beeld kunnen krijgen. Hoogtefotografie is de perfecte aanvulling op jouw woningpresentatie.

Wij merken dat hoogtefotografie toch een beetje het ondergeschoven kindje is, binnen de woningfotografie. Niet iedereen ziet de meerwaarde in van exterieur foto’s vanuit een hoger perspectief. Wil jij met eigen ogen zien, wat hoogtefotografie voor tof effect kan hebben? Lees dit blogartikel en oordeel zelf.

BEKIJK HET VANUIT EEN HOGER PERSPECTIEF

Niet iedere potentiële koper krijgt van ‘normale’ exterieur foto’s een duidelijk beeld van de woning en het omliggende terrein. Omschrijvingen van de tuin, straat of zelfs buurt leveren ook vaak geen duidelijk beeld op. Vandaar dat hoogtefotografie in het leven is geroepen. Het perspectief van een hoogtefoto is aantrekkelijker dan standaard exterieur foto’s die vanuit een lager standpunt zijn genomen. Standaard foto’s zijn platter, waardoor er minder beleving en overzicht te zien is.

Hoogtefotografie mast Zibber

Hoe hoog? 8 meter hoog!
De hoogtefoto’s worden met een speciaal hoogtestatief gemaakt. Dit zou je ook een mast kunnen noemen, want het apparaat is maar liefst 8 meter hoog.  Deze carbonfiber mast is speciaal gemaakt voor professionele camera’s. Je kunt je voorstellen dat het lastig is om stabiliteit te vinden, op 8 meter hoogte. Vandaar dat er gekozen is voor deze telescopische masten, met extra stabiliteit en controle. Onze fotografen, zowel in België als Nederland, zijn getraind om de mooiste hoogtefoto’s te schieten. Het bedienen van het hoogtestatief gebeurt met Wifi om zo de meest spectaculaire beelden snel vast te leggen. Hoe dat precies werkt? De camera is live verbonden met de smartphone van de fotograaf, waardoor de optimale hoek van de hoogtefoto kan worden afgesteld. Hieronder een impressie van onze hoogtefotografie, ten opzichte van onze standaard woningfotografie.

Standaard woningfotografie 
Woningfotografie Zibber

Hoogtefotografie
Hoogtefotografie Zibber

Standaard woningfotografie 
Woningfotografie Zibber

Hoogtefotografie 
Hoogtefotografie Zibber

Standaard woningfotografie 
Woningfotografie Zibber

Hoogtefotografie 
Hoogtefotografie Zibber

Standaard woningfotografie 
Woningfotografie Zibber

Hoogtefotografie
 
Hoogtefotografie Zibber

Standaard woningfotografie 
Woningfotografie Zibber

Hoogtefotografie
 
Hoogtefotografie Zibber

Geen extra vergunning nodig
Voor het nemen van hoogtefoto’s is geen extra vergunning nodig. Deze kunnen dus altijd door onze fotografen worden genomen, zonder daar een extra afspraak voor te maken. Wanneer het weer slecht is, zal er uiteraard wel een ander moment gekozen worden. Normaliter ontvang je binnen één werkdag de hoogtefoto’s en kan zowel de huidige bewoner als de potentiële koper naar een verbluffend eindresultaat kijken.


''WIJ ZOEKEN HET GRAAG HOGEROP''
Met onze speciale mast brengen wij de ligging van de woning prachtig in beeld.

Hoogtefotografie Zibber

Breng je eigen kavel in beeld
Met hoogtefotografie wordt het perceel moeiteloos in beeld gebracht zonder obstakels. Geen bomen, muren of andere objecten die in de weg staan. Je kunt in één oogopslag zien hoe je woning ligt ten opzichte van de buur-kavels. De hoogtefoto biedt een overzicht van tuin en privacy. Ook de omliggende natuur, buurt en straat worden op deze hoogtefoto meer in kaart gebracht dan iedere andere exterieur foto.

Hoogtefotografie Zibber

Heeft jouw woning een hoog plafond?
Wie denkt dat fotografie met onze mast alleen buiten te gebruiken is, heeft het mis. Onze fotografen zijn soms creatief en gebruiken de mast ook binnen in de woning. Uiteraard leent een woning zich hier alleen voor bij een hoog plafond. Anders sla je de plank volledig mis. Een woning met verschillende levels is uitstekend te fotograferen met onze mast. Er worden ook altijd woning foto’s genomen op een normale hoogte. Het is dus een toevoeging die onze woning fotografen zullen toepassen wanneer dit mogelijk is.

Standaard woningfotografie keuken
Vrijwilligerslei39Brasschaat-15_HiRes

Hoogtefotografie keuken
Vrijwilligerslei39Brasschaat-25_HiRes (1)

Meer weten over Zibber woningfotografie? Bekijk dan deze pagina

Zibber adviesgesprek

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan. Wil jij weten wat een professionele woningpresentatie voor jouw woningaanbod kan betekenen? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Gratis adviesgesprek

Ontvang de nieuwste blogs in je mailbox

*

Je schrijft je in voor blog updates en Zibber mag deze updates sturen per e-mail. Meer informatie over uitschrijven, hoe wij omgaan met privacy en hoe wij jouw privacy beschermen, lees je in onze privacyverklaring.

Brenda Alfrink

Ik ben Productspecialist Fotografie & Video bij Zibber en ben dé schakel tussen onze fotografen en de oplevering van de uiteindelijke woningpresentatie.

Gerelateerde blogs

WoningfotografieLeestijd 2 min
Hoogtefotografie: vastgoed beter verkopen, op hoog niveau.

Zibber organiseert hoogtefotografie met een fotomast tot wel 8 meter hoog. Je huis én de omgeving komen...

Laura Steenmetz

Op 01-04-2019

WoningfotografieLeestijd 2 min
Tips om jouw woningaanbod te promoten op Facebook & Instagram.

Tijdens het Boost With Facebook Event afgelopen week, hebben we een hoop social media tips opgedaan....

Laura Steenmetz

Op 01-04-2019

WoningfotografieLeestijd 2 min
Interview: Fotografe Shana aan het woord.

Dat Shana haar beroep met veel passie en plezier uitoefent, wordt al snel duidelijk in dit interview....

Laura Steenmetz

Op 01-04-2019