Vastgoed beter verkopen? Vastgoedpresentatie werkt ook voor bescheiden woningen.

Om je vastgoed te verkopen zet je alles op alles. Maar waarom zou je méér uit de kast halen voor grote villa’s dan voor kleine woningen? Dankzij de aanpak in vastgoedpresentatie van Zibber is een luxueuze presentatie van bescheiden vastgoed perfect mogelijk.

We koppelen een professionele vastgoedpresentatie aan een scherpe prijs. En dat is zeker het overwegen waard – ook voor de kleinere panden in je portefeuille.

BESCHEIDEN VASTGOED LUXUEUS PRESENTEREN

Er zijn tal van goede redenen om bescheiden woningen diezelfde typische Zibber-aanpak te geven als de grotere panden in je portfolio.

Een grondige vastgoedpresentatie levert u als makelaar heel wat voordeel op doorheen het ganse verkoopproces. En natuurlijk geeft u ook uw klanten een nóg betere service. Dat leidt dan weer tot een sterkere reputatie en een grotere toestroom van klanten.

5 voordelen van vastgoedpresentatie voor bescheiden woningen

1. Een beter beeld
Dankzij onze service in vastgoedfotografie zet je kleinere panden nog beter in de kijker. Met een gerichte 3D-rondleiding haal je het maximum uit je online promotie voor bescheiden woningen. En bovendien vind je altijd het optimale perspectief voor de fotopresentatie, want onze aanpak in hoogtefotografie zet elk pand maximaal in het zonnetje.

2. Een ruimer bereik
Je bereikt veel sneller méér mensen met een professionele vastgoedpresentatie. Zeker omdat we ook op sociale media voor het nodige bereik zorgen, waardoor we de juiste doelgroep aanspreken op de juiste manier. Door de bescheiden woning van z’n beste kant te laten zien, krijg je meer aanvragen binnen voor bezichtiging. Hierdoor krijg jij de kans om vlot een deal te sluiten.

3. Een kleinere inspanning
Je wilt er zeker van zijn dat je het maximale uit de prijs kan halen en dus is een goede presentatie van het pand in dat opzicht heel belangrijk, ongeacht de grootte of waarde van het pand. Variatie in fotografie beelden kunnen daarbij helpen. Hoogtefotografie met mast, buitenfotografie en detailfotografie zijn hier goede voorbeelden van. Kies dus voor experts die getraind zijn om hiermee te werken.

Zibber hoogtefotografie met mast

4. Een betere prijs
Méér bereik en méér aanvragen betekent méér rondleidingen… en een betere prijs. Door voluit in te zetten op vastgoedpresentatie geraakt je bescheiden vastgoed verkocht voor een betere prijs. Niet alleen omdat je meer aanvragen tot bezichtiging krijgt. Maar ook omdat je laat zien wat er allemaal mogelijk is met een woning én de troeven ijzersterk in de kijker zet.

5. Een snellere deal
Al die argumenten leiden bovendien tot een snellere verkoop. De bescheiden woningen in je portfolio krijgen meer aandacht, verleiden de juiste mensen en overhalen hen om sneller een bezoek te brengen. Je bereikt de doelgroep die je moet bereiken, met een vastgoedpresentatie die meteen overtuigt. Iedereen gelukkig!

 

Zibber logo
Ontdek er alles over

Ben je benieuwd naar wat Zibber kan doen voor de kleinere panden en bescheiden woningen in jouw portfolio? Ontdek onze service in vastgoedpresentatie en neem contact met ons op!

Vraag adviesgesprek aan

Onderwerp: