Matterport_sample_media_1936x1190

Bekijk een Matterport

Matterport 3d

Online bezichtigen met Matterport 3D

Kies voor de ultieme online bezichtiging met onze 360º camera’s. Deze revolutionaire techniek zorgt voor een Google Streetview ervaring binnen de muren van een woning. Het werkt gebruiksvriendelijk, snel en navigeren gaat verrassend eenvoudig.

Download onze prijslijst

Goed om te weten

  • Interactieve rondleiding 24/7
  • Incl. hosting voor 3 maanden
  • Langere hosting optioneel
MaximVerbueken_4kant

Maxim

Vastgoedfotograaf & Teamlead

“Matterport is de meest realistische manier om woningen online te bezichtigen.”

Leer meer over Matterport 3D

Om een Matterport 3D tour te maken, scannen wij de woning met onze specialistische apparatuur. Door het 3D model wat hier het resultaat van is (dollhouse) ervaar je als kijker het gevoel daadwerkelijk in de woning te zijn. Dit noemen ze ook wel 'immersive content'. Het geeft hiermee een zeer realistische en interactieve presentatie van een woning.

Wij omarmen deze vernuftige techniek en bieden landelijk Matterport aan voor een zeer scherpe prijs. De Matterport tour blijft standaard 3 maanden actief. Daarna is er uiteraard de mogelijkheid deze te verlengen.

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten
over Matterport 3D
Hoe lang hosten jullie de Matterport tour?

Prijs is incl. 3 maanden hosting. Hosting verlengen is mogelijk de prijs voor 3 extra maanden betreft € 25,- (ex. btw). Wij nemen 2 weken voordat de hosting termijn gaat verstrijken contact met je op met de vraag of je wilt verlengen (Let op! bij niet verlengen wordt het project verwijderd uit onze database en kunnen wij deze niet meer herstellen).

Kunnen jullie plattegronden exporteren uit Matterport?

Vanuit Matterport is het mogelijk om ook plattegronden te exporteren. Wij bieden deze echter niet aan. Naast de onhaalbare levertijd van 2 werkdagen die wij willen aanhouden voor de levering van plattegronden, is de nauwkeurigheid absoluut onvoldoende om aan de richtlijnen van de meetinstructie te voldoen. 

Kan ik een Matterport op mijn eigen website plaatsen?

Uiteraard is Matterport ook perfect te integreren op je eigen website. Je kan Matterport embedden of werken met een direct link. (neem hiervoor contact op met je website beheerder).

Maken jullie ook exterieur scans?

Nee. Wij maken uitsluitend interieur scans. 

200+ mensen en hun meningen
over ons team

star Reviews op Trustpilot
Dieter

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je weten wat Zibber voor jou kan betekenen? Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Wij reageren binnen 1 werkdag