Ontdek de Walkthrough Reel! (1)

Bekijk een voorbeeld video

WALKTROUGH REEL

Toon in sneltreinvaart alle ruimtes van de woning

Met onze Walkthrough Reel kunt u gemakkelijk en snel de gehele woning tonen op uw social media-kanalen. Hiermee onderscheidt u zich als makelaar én valt u meer op bij de doelgroep. 

Ontdek de voordelen

  • Neem potentiële kopers in sneltreinvaart door de woning
  • Enkel fysieke bezoeken met echt geïnteresseerde kopers
  • Hogere betrokkenheid, bereik en merkbekendheid

Sido_4kant

Sido Vrieswijk

Product Manager - Foto & Video

“Deze Reel helpt u meer potentiële kopers te bereiken en uw social media strategie te upgraden”

Zet uw aanbod optimaal in de kijker op uw socials

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw vastgoedaanbod onder de aandacht te brengen van een breed publiek? Wilt u uw woningen sneller en efficiënter verkopen? Onze Walkthrough Reel leent zich daar perfect voor! 

Met de Walkthrough Reel kunt u moeiteloos de volledige woning laten zien op uw social media-kanalen. Dit biedt een meer dynamische en aantrekkelijke ervaring voor potentiële kopers.  U onderscheidt u hiermee als makelaar én u valt meer op bij de doelgroep.

Deze Reel is perfect te combineren met onze Video: toon kopers op uw website in alle rust de highlights van de woning met onze video, en toon op uw socials binnen no time alle hoeken van de woning met de dynamische reel. Deze combinatie geeft potentiële kopers een goede indruk van de woning; tijdens een fysiek bezoek kunnen zij vervolgens de woning volledig in detail bekijken! 

Probeer het nu >

Bekijk de Walkthrough Reel

Perfect te combineren met vastgoedfotografie en video.
Ook voordelig te bestellen in één van onze pakketten!

Videooo

“De Walkthrough Reel trekt meteen de aandacht van potentiële kopers op social media. Hiermee springt u er echt uit als makelaar. ”

Dieter Dengler

Account Manager

Bekijk onze Youtube playlist voor voorbeelden

Veelgestelde vragen

Alles wat u wilt weten
over onze Walkthrough Reel
Kan ik mijn Walkthrough Reel personaliseren?

Ja, dat is geen enkel probleem. Graag ontvangen wij het logo van het makelaarskantoor in eps, psd of png formaat, zo kunnen wij deze in onze producten verwerken. Wanneer je een gepersonaliseerde video wilt ontvangen, kun je de mogelijkheden opvragen bij support@zibber.nl. Op deze wijze wordt de woningpresentatie nóg persoonlijker.

Bekijk hier de template-opties voor onze Walkthrough Reels!

Op welke platforms zijn de video producten het meest effectief?

De video geeft een compleet beeld van het pand, op een sfeervolle manier. Deze duurt maximaal 30 seconden. De Video is zeer geschikt voor uw website, om zo een beknopte indruk te geven van het pand. De Walkthrough Reel leent zich perfect voor gebruik op Instagram, Facebook en Tiktok. Hiermee toont u in sneltreinvaart de woning, waarbij de aandacht van potentiële kopers meteen getrokken wordt. 

Kunnen jullie objecten verwijderen of onherkenbaar maken in een video?

Dit is niet mogelijk, omdat een video een bewegend beeld is. Het is wel mogelijk om delen uit een video te knippen. Op deze manier kunnen wij toch de elementen die je niet in de video wil hebben verwijderen.

Dieter

Waarmee kunnen we u helpen?

Wil je weten wat Zibber voor u kan betekenen? Stel uw vraag en wij helpen u graag verder!

Wij reageren binnen 1 werkdag