FOTOGRAFIE

Vastgoedfotografie

Een consistente kwaliteit, het eenvoudig online kunnen plannen van een afspraak en onze next day delivery vormen de basis.
Maar het echte verschil maken onze persoonlijke fotografen, onze 'local heroes' uit jouw regio.

Zibber fotografie

In 60 seconden de ultieme vastgoedpresentatie

Bekijk in 60 seconden
hoe een opname er aan toe gaat

Fotografie, hoogtefoto's, video, 360 virtual tour én 3D laserscannen verzorgen wij in één afspraak. 

Prijslijst downloaden
Foto_banner_styling
Hoe bereid ik me voor?

Wat als de fotograaf voor de deur staat?

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar wat houdt dat dan precies in? Op basis
van onze jarenlange ervaring hebben we adviezen voor je opgesteld waar je als
woningverkoper mee aan de slag kan. Zo werken we samen toe naar een optimaal resultaat.

Bekijk stylingtips voor fotografie & video

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over
onze woningfotografie
Ik wil een foto laten bewerken, kan dat?

Ja, wij kunnen de foto voor je bewerken. Kentekens (let op; hier zijn kosten aan verbonden), gezichten of de kleurtoon van de foto kunnen wij aanpassen of verwijderen. Wanneer een bewerking niet mogelijk is, zullen onze productspecialisten dit aan je doorgeven. 

Maken jullie een minimum/maximum aantal foto’s?

De fotograaf zal op locatie bepalen hoeveel foto’s er nodig zijn om het pand goed in beeld te brengen. Het is namelijk voor iedere woning verschillend hoeveel foto's er nodig zijn. Dit wordt bepaald door de afmetingen, het aantal kamers en de indeling van de ruimtes. 

Maken jullie buitenfoto’s bij regen of sneeuw?

Nee, wij maken geen buitenfoto’s bij acute neerslag in de vorm van regen of sneeuw. Als onze fotograaf ter plaatse is, en er valt op dat moment regen of sneeuw uit de lucht, zullen de buitenfoto’s niet worden gemaakt. Onze collega's van de planning zullen een nieuwe afspraak inplannen met de bewoners. Deze nieuwe afspraak is kosteloos.

Sneeuw of regen wat er al ligt, bijvoorbeeld van de dag ervoor, wordt gewoon gefotografeerd. Zibber heeft standaard blauwe-lucht-garantie, dus de buitenbeelden hoeven zeker niet te lijden onder het winterse weer. Indien er later toch andere buiten foto’s gewenst zijn, kan er worden gekozen voor losse buitenfotografie.

Binnenfoto's worden te allen tijde genomen, en staan los van de neerslag buiten.

Hoelang duurt een fotografie afspraak?

De tijdsduur van een opdracht is afhankelijk van de grootte van het pand en de producten die afgenomen zijn bij Zibber. Daarnaast is het erg belangrijk dat de woning goed is voorbereid op de opname, zodat niet eerst de gehele woning opgeruimd hoeft te worden. Onze checklist kan je daarbij helpen. De duur dat een fotograaf op locatie is, is over het algemeen tussen de 1 en 3 uur.  

Hoe lang worden de foto’s bewaard?

De foto's worden ca. 3 maanden door ons bewaard, hierna worden de foto's verwijderd uit onze bestanden en zijn ze helaas niet meer bij ons op te vragen.