Waarom Zibber

ONZE VOORDELEN
JOUW SUCCES

Wij blinken graag uit in service en kwaliteit. We geloven immers dat je alleen zo duurzame relaties kunt opbouwen met vastgoedprofessionals. Maar wat houdt dat nu concreet in? Daarom vertellen we graag over onze meerwaarde.

Landelijke dekking, lokale kracht

ACTIEF IN HEEL BELGIË

Zibber werkt in heel België. Echt overal; geen plek is ons te gek. Met vaste fotografen en inmeters verspreid over het land zijn we altijd dichtbij. Dit zorgt ervoor dat we snel ter plaatse zijn en je altijd te maken hebt met lokale mensen. Vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen verzorgen wij de planning, trainingen en customer support.  

Snelste levertijden uit de branche

SUPER SNELLE LEVERTIJDEN

We zijn trots op onze levertijden. Revolutionair in onze branche.  
1 werkdag: woningfotografie, 360° fotografie, Social Media Video, FloorplannerMatterport, EPC
2 werkdagen: CAD-plattegronden

Wel zo handig 

TOTAAL OPLOSSING

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij hebben alles in huis voor makelaars of het nu gaat om een energieprestatie certificaat of een premium video voor jouw exclusieve project. Hierdoor heb je als klant 1 aanspreekpunt voor al je media, metingen en keuringen. One-stop shopping, wel zo handig.

Klaar voor een betere presentatie?

Maak een afspraak

De voorhoede van woningmakelaars

Join the club

Je bent in goed gezelschap bij Zibber. Zibber levert alle content die je nodig hebt om jouw woningen goed én snel op de markt te zetten. Het is dan ook geen wonder dat veel succesvolle makelaars voor ons kiezen.