Zandstraat126Maasmechelen02

Bekijk een voorbeeld video

video

Een woningvideo
zoals u het zou willen

Onze woningvideo’s zijn niet alleen gaaf om te bekijken, maar ook opvallend informatief. Voor gebruik op social media kiest u voor onze Walkthrough Reel: hiermee neemt u kopers met een sneltreinvaart door alle highlights van de woning!

Ontmoet de makers van de video

Goed om te weten

  • Inclusief logo-animatie van jouw kantoor
  • Levering, 1 werkdag na opname
  • Gebruik onze Walkthrough Reel voor social media
Kim_4kant

Kim Nijs

Senior Fotografie & Video

“Als senior verzorg ik de training en begeleiding van mijn collega's om het maximale uit de video te halen.”

Hoe wij het verschil maken
met de video 2.0

Als u op zoek bent naar een huis zal het u niet ontgaan zijn, het internet grossiert in middelmatige woningvideo's. Vaak rommelig gefilmde zogenaamde walkthroughs die vaak ook nog eens veel te lang duren. Een inferieure kwaliteit is de norm geworden. 
Een belangrijke reden hiervoor is het budget. Een primaire eis is dat een woningvideo immers niet te duur mag zijn. Toegankelijk voor elke woning of opdrachtgever. Dat kan anders, vonden wij ook binnen deze krappe kaders.

Premium uitstraling
De opdracht was simpel, de uitvoering echter complex; maak een video met een premium uitstraling, die tegelijkertijd wel betaalbaar blijft. 
Het hele proces van looplijnen, aantal opnames, filmtechnieken en training is daarom vanaf scratch af aan opnieuw opgebouwd. We hebben kritisch gekeken naar de duur van de video, intro's en muziek. Wat gaat goed en wat moet er beter? 

Het resultaat is onze video 2.0. Een meer cinematische video, die een stuk professioneler oogt. Verbeterde intro's, muziek en lengte.
En ja, zonder concessies te doen aan de betaalbaarheid. 

Walkthrough Reel
Voor gebruik op social media kiest u voor onze Walkthrough Reel. Neem potentiële kopers met deze dynamische video in sneltreinvaart door de woning. Deze video heeft de ideale duur voor gebruik op social media en is een must have voor makelaars die hun social media strategie serieus nemen.

Perfect te combineren met onze Reel

Toon kopers op uw website in alle rust de highlights van de woning met onze video, en toon op uw socials binnen no time alle hoeken van de woning met onze dynamische Walkthrough Reel!

Videooo

“Onze nieuwe video is een schot in de roos voor als je op zoek bent naar mooie sfeerbeelden voor een vlijmscherp tarief.”

Sido Vrieswijk

Productmanager Fotografie & Video

Bekijk ons Youtube playlist voor voorbeelden

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over onze video
Kan ik mijn video personaliseren?

Ja, dat is geen enkel probleem. Graag ontvangen wij het logo van het makelaarskantoor in eps, psd of png formaat, zo kunnen wij deze in onze producten verwerken. Wanneer je een gepersonaliseerde video wilt ontvangen, kun je de mogelijkheden opvragen bij support@zibber.nl. Op deze wijze wordt de woningpresentatie nóg persoonlijker.

Op welke platforms zijn de video producten het meest effectief?

De video toont de highlights van de woning op een rustig tempo. Wij raden aan om deze te gebruiken op uw eigen website of op Facebook.

De Walkthrough Reel toont binnen een mom van tijd alle hoeken van de woning. Het ideale formaat en tempo voor Instagram Reels en Tiktok. Met de combinatie van Video en Walkthrough Reel heeft u op ieder platform een effectieve video!

Wat komt er allemaal op beeld in de video?

In de video zetten we in principe alle ruimtes op beeld. Wel zullen we selectief zijn in de beelden die we kiezen, om de video zo effectief mogelijk te houden. Een té lange video met té veel beelden is minder interessant om te kijken. Verder komen de volgende ruimtes standaard niet in beeld: toiletten, schuren, kleine zolders, kleine overloopjes en kleine bijkeukens (uitzonderingen worden gemaakt indien deze ruimtes erg bijzonder zijn). Mocht u specifieke ruimtes graag in beeld willen, dan kunt u dit altijd aangeven in het wensen vakje.

Kunnen jullie objecten verwijderen of onherkenbaar maken in een video?

Dit is niet mogelijk, omdat een video een bewegend beeld is. Het is wel mogelijk om delen uit een video te knippen. Op deze manier kunnen wij toch de elementen die je niet in de video wil hebben verwijderen.

Wordt de omgeving en andere extra’s ook meegenomen in de video?

Onze fotografen zijn gespecialiseerd om uw pand zo representatief mogelijk op beeld te zetten. In de video wordt er focus gelegd op de USP’s (Unique Selling Points) van het pand. Ook wordt de omgeving meegenomen in de afsluiting van de video. Is er geen bijzondere omgeving in de buurt? Dan zal de video afgesloten worden met een bewegend beeld van de voorkant van het pand. Mocht u een specifieke wens hebben voor een omgevingsbeeld, dan kunt u dit altijd melden in het wensen vakje.

Dieter

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wil je weten wat Zibber voor jou kan betekenen? Stel je vraag en wij helpen je graag verder!

Wij reageren binnen 1 werkdag