Hoogtefotografie: vastgoed beter verkopen, op hoog niveau.

Zibber organiseert hoogtefotografie met een fotomast tot wel 8 meter hoog. Je huis én de omgeving komen prachtig in beeld. En overtuigen elke potentiële bezoeker.

Wil je alle vastgoed in je portfolio vlot verkopen? Dan moet je het piekfijn in beeld brengen. Dat wilt zeggen: vanuit het mooiste perspectief, in al z’n glorie. Hoe je dat doet? We vertellen je er alles over.

Hoogtefotografie vastgoed: voor een volledig verhaal

Licht, camera, actie! Wanneer onze fotomast de hoogte ingaat, komt een huis pas écht tot z’n recht. Door het vogelperspectief brengen deze hoogtefoto’s je vastgoed immers op een unieke manier in beeld. De verhoudingen zitten helemaal goed en de troeven van elke woning worden mooi geaccentueerd.

Zo merkt je potentiële koper meteen op hoe weelderig het perceel is. Hoe de omliggende omgeving eruit ziet. En hoe groot zijn of haar toekomstige woning precies is. Kortom, je vertelt meteen het hele verhaal, met de juiste argumenten.

Daarom hoogtefotografie voor je vastgoed

  • Helder beeld van woning, terrein én omgeving.
  • Mooier perspectief met aantrekkelijk resultaat.
  • Levendige, overzichtelijke beelden.
  • Kraakheldere foto's.
  • Ook de buurt komt overtuigend in beeld.

Woningfotografie Zibber

Hoogtefotografie Zibber

Hoogtefotografie Zibber


Hoogtefotografie vastgoed: zo gaat het in z'n werk

De juiste technologie maakt het verschil. Bij Zibber gebruiken we dan ook enkel state-of-the-art carbonfiber masten die speciaal gemaakt zijn voor professionele camera’s. Onze telescopische masten garanderen maximale controle en stabiliteit.

Dankzij de ervaren toets van onze fotografen, zorgen we steevast voor een verbluffend resultaat. Je professionele vastgoedfotograaf bestuurt de camera op de mast met z’n smartphone. Zo bepaalt hij de perfecte invalshoek en brengt hij elke woning grandioos in beeld.

Hoogefotografie voor je vastgoed: dit moet je weten

  • Géén extra vergunningen nodig.
  • Prachtig resultaat bij mooi weer, niet mogelijk bij slecht weer.
  • Binnen één werkdag prachtige hoogtefoto's in je bezit.
  • Onder leiding van een ervaren vastgoedfotograaf.
  • Uitmuntend resultaat voor een lage prijs.

Hoogtefotografie Zibber in Brugge


Hoogtefotografie vastgoed: pak uit met je ruimte

Wil je dat ruime gevoel van een woning met hoge plafonds mooi tot z’n recht laten komen? Dat lukt maar moeizaam met gewone fotografie. Gelukkig kan je onze mast voor hoogtefotografie ook binnen gebruiken. Een superidee voor interieurs met hoge ruimtes of unieke indelingen.

Onze fotografiemast is bijzonder stabiel en uiterst makkelijk in gebruik. Je kan hem dus ook gewoon binnen laten stijgen en dalen, zonder risico op schade. Het resultaat is adembenemend: elk interieur komt overtuigend in beeld en verleidt jouw publiek meteen.

Hoogtefotografie voor jouw vastgoed? Wij brengen je op de hoogte!

Zibber logo
Contacteer ons nu!

Wil je jouw vastgoedportfolio ook eens vanuit een ander perspectief bekijken? Zibber biedt een allround service in vastgoedpresentatie. Hoog niveau, verrassend lage prijzen. Ontdek er alles over tijdens een vrijblijvend gesprek.

Vraag adviesgesprek aan

Onderwerp: