Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Žaneta

Regio: Friesland

"Ik kom uit Tsjechië, dit hoort u vast aan mijn accent onlangs ik nu al een aantal jaar in Nederland woon. Sinds ik een klein meisje was ben ik al gefascineerd door fotografie en het vastleggen van bijzondere herinneringen. Als fotograaf bij Zibber heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Persoonlijk vind Ik het ontzettend leuk dat er veel afwisseling is in mijn werk."

Amber

Regio: Friesland

“Hallo! Ik ben Amber, ik ben fotograaf binnen zibber in de regio Heerenveen. Naast foto- en videografie houd ik van sporten en reizen.”

Sjoukje

Regio: Leeuwarden

"Ik woon met mijn man en kinderen in Friesland, hier kan ik genieten van de Friese wateren of mooie bossen. Naast het fotograferen van uw huis vind ik het dan ook erg leuk om foto's te maken van de natuur. Verder vind ik het in mijn vrije tijd gezellig om een dagje te shoppen en word ik blij van koffie op een terrasje. Wie weet tot ziens in uw huis en mocht u Fries spreken, geen probleem, 'dat kin ik ek'."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina