Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Manon

Regio: West Brabant

“Hoi! Ik ben Manon, naast het maken van foto's geef ik ook yoga en sport ik zelf graag, van hardlopen tot klimmen.”

Boy

Senior I Regio: Noord Holland

"Mijn naam is Boy, woon samen met mijn vriendin in t'Zand samen met 2 katten, en in mijn vrije tijd zul je mij tegen komen op een van de mooie dijkjes in Noord-Holland op de motor!"

Sophie

Regio: Amsterdam

"Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Interieur en fotografie zijn altijd al mijn hobby geweest. Een aantal jaar geleden heb ik mijn vriend ook kunnen besmetten met het fotografievirus. In het weekend gaan wij geregeld met de camera om ons nek op pad. Anders vind je mij klussend in huis, met vrienden/familie of op de motor."

Sara

Regio: Noord-Holland

"Mijn grote passies zijn fotografie en interieur. Mijn droom was als klein meisje om van een hobby mijn beroep te maken. Na mijn studie aan de Fotovakschool van Amsterdam, is dit als fotograaf bij Zibber zeker gelukt! Sta ik niet achter de camera, dan kijk ik graag films en series en lees ik nutteloze feitjes op wikipedia. Toch komen die soms nog wel eens van pas bij een spelletjesavond met mijn familie haha. Ook luister ik veel muziek, of ga ik naar het terras met vrienden."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina