Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Inge

Regio: Utrecht

"Ik ben aan het werk gegaan daar waar mijn passie ligt, namelijk (vastgoed)fotografie. Naast het fotograferen geniet ik van de open gesprekken die op de locatie ontstaan. Vanuit Groningen ben ik een nieuw avontuur aangegaan in een nieuwe stad ruim 227 km verderop!”

Cao Cuong

Senior | Regio Utrecht

"De creatieve sector is altijd als rode draad door mijn leven gelopen. Na jaren in de muziekindustrie gewerkt te hebben voelde fotografie voor mij als de meest logische vervolg stap."

Rensje

Regio: Utrecht

"Met mijn achtergrond als interieur ontwerper en een mijn passie voor bijzondere woningen stap ik iedere ochtend weer met plezier in mijn Zibber auto om van iedere woning mooie foto’s te schieten. De afwisseling van mooie stadspanden tot grote boerderijen (en alles daar tussenin) maken voor mij iedere dag weer uitdagend!"

Werkenbij
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina