Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Sophie

Regio: Amsterdam

"Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Interieur en fotografie zijn altijd al mijn hobby geweest. Een aantal jaar geleden heb ik mijn vriend ook kunnen besmetten met het fotografievirus. In het weekend gaan wij geregeld met de camera om ons nek op pad. Anders vind je mij klussend in huis, met vrienden/familie of op de motor."

Reanne

Regio: Emmen

“Muren recht, planten scheef, lampen aan en gaan! Met veel plezier fotografeer ik uw t(huis). Geen dag is hetzelfde, en dat maakt dit werk zo leuk. Naast het fotograferen van vastgoed ben ik fan van auto- en urbexfotografie. Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Reanne, en misschien tot snel!”

Thomas

Regio: Almelo

"Hey, Ik ben Thomas en ik werk in de regio Almelo voor Zibber. Ik woon zelf in Duitsland samen met mijn vriendin en wij delen samen onze passie voor fotografie. We gaan altijd graag op vakantie om samen mooie plaatjes te schieten van onze reizen!"

Feargal

Regio: Drenthe

"Spelen als kleine jongen met de camera van opa... dat moment kan ik mij nog goed herinneren. Jaren later kwam de grote dag dat ik samen met hem mijn eerste camera de "Nikon D3300" kocht. Om van mijn hobby mijn beroep te maken heb ik met succes mijn opleiding Mediavormgeving (Motion Design) afgerond. Vanaf november 2021 ben ik werkzaam vanuit Hoogeveen (Drenthe). En oh ja..... in mijn vrije tijd doe ik graag aan mountainbiken."

Isa

Regio: Amsterdam

"Hi, ik ben Isa! Bij Zibber kan ik doen waar ik passie voor heb, namelijk fotografie, interieur en styling. Daarnaast geniet ik ervan om gezellig met vrienden op pad te gaan, nieuwe recepten uit te proberen en musea te bezoeken."

Marcella

Regio: Noord-Brabant

“Na mijn afgeronde fotografie opleiding ben ik werkzaam geweest in verschillende branches, maar fotografie is altijd iets geweest wat mijn interesse opwekte. Nu ik bij Zibber werk kan ik dit eindelijk combineren. In mijn vrije tijd zit ik het liefst in een restaurant, ik ben echt een bourgondiër of wandel ik graag met m’n hondje in de bossen. Verder houd ik van een overdosis “sarcastische” humor en spontaniteit!”

Romy

Regio: Noord-Brabant

"Als klein meisje maakte ik al overal foto’s van; vooral van onze honden en paarden. Ik heb de opleiding interieuradviseur gevolgd. In deze baan kan ik mijn passie voor fotograferen, en interieur/styling combineren om tot het mooiste resultaat te komen. Ik geniet ook van de afwisseling in mijn werk en de contacten met allerlei mensen. Geen dag is hetzelfde! In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en maak ik epoxy schilderijen."

Žaneta

Regio: Friesland

"Ik kom uit Tsjechië, dit hoort u vast aan mijn accent onlangs ik nu al een aantal jaar in Nederland woon. Sinds ik een klein meisje was ben ik al gefascineerd door fotografie en het vastleggen van bijzondere herinneringen. Als fotograaf bij Zibber heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Persoonlijk vind Ik het ontzettend leuk dat er veel afwisseling is in mijn werk."

Sanne

Regio: Overijssel

"He! Mijn naam is Sanne. Fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Mijn huis staat dan ook vol met oude camera's. Het contact met de bewoners en makelaars maakt het werken voor Zibber alleen maar mooier!"

Neriah

Regio: Noord-Brabant

"Aangenaam mijn naam is Neriah. Ik woon in Breda en beschouw mezelf als een echte bourgondiër. Ik geniet enorm van het werken met mensen en ben tevens graag bezig met portretfotografie."

Amber

Regio: Friesland

“Hallo! Ik ben Amber, ik ben fotograaf binnen zibber in de regio Heerenveen. Naast foto- en videografie houd ik van sporten en reizen.”

Alex

Regio: Noord-Brabant

"Het bezig zijn met beeld, geïntrigeerd raken door (binnenhuis)-architectuur, het onderweg zijn & kilometers maken, interessante mensen ontmoeten en de goede gesprekken die daaruit voortvloeien zijn stuk voor stuk ingrediënten die mijn werkdagen zo plezierig maken."

Sanne

Regio: Groningen

"Naast het werken bij Zibber besteed ik mijn vrije tijd graag aan auto's en is autofotografie mijn passie."

Kevin

Regio: Zuid Holland

"Na een carrière als monteur, was ik op zoek naar een uitdaging waar ik van mijn hobby, mijn werk kan maken. Bij Zibber heb ik dit kunnen vinden. Iedere dag ga ik met plezier op pad door de diversiteit van de huizen en mensen."

Diede

Regio: Limburg

"Elke dag stap ik in een ander verhaal, het vastleggen van het interieur van verschillende soorten mensen door middel van fotografie maakt mijn droombaan compleet!"

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina