Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Francis

Regio: Oost Vlaanderen

"Altijd te spotten in Gent met camera in de hand, oftewel slurpend van mijn cappuccino."

Ruwan

Teamlead | Regio Nijmegen

"Hi, mijn naam is Ruwan. Doen wat je leuk vind is belangrijk dus bij Zibber zit ik goed! Daarnaast kook ik graag en is een van mijn motto's "eten is leven"

Michel

Regio: Antwerpen

"Met een passie voor alles dat met beeld te maken heeft (lees; foto, film, gaming, design,...) zit ik hier bij Zibber volledig in mijn habitat."

Roy

Regio: Eindhoven

"Na een vierjarige opleiding fotografie, ben ik helemaal op mijn plek bij Zibber! Voor een potje voetbal kijken, of spelen ben ik altijd wel in!"

Charlotte

Regio: Friesland

"Als een van de noordelijkste Zibberianen heb ik mijn passie voor zowel bewegend- (video) als stilstaand beeld (fotografie) vooral ontwikkeld in Zuid-Afrika waar ik drie maanden gestudeerd heb. Buiten werktijd kun je mij vinden in de boksschool waar ik vrijwilliger ben of geniet ik van dieren en natuur."

Roy

Regio: Arnhem

"Ik ben Roy en woon samen met mijn politiehond Tyler in de omgeving van Arnhem. Naast vastgoed fotografeer ik veel portretten en natuur. Binnenkort fotografeer ik mijn 6000e woning!"

Julia

Senior | Regio: Eindhoven

"Samen met onze kat ‘Othello’ woon ik in hartje Eindhoven, waar ik vaak te vinden ben om te boksen, wandelen of gezellig een drankje te doen. Hoe je een woning beleeft en deze in beeld brengt is een bezigheid waar ik echt van geniet. Het lijnenspel is rustgevend. Als kind vond ik het al leuk om mijn kamer iedere week opnieuw in te richten. De gesprekken die ontstaan op locatie maken het werk nog leuker. Naast vastgoedfotografie ben ik allround fotograaf, ligt mijn focus bij reportage-portret en werk ik graag aan eigen filmprojecten."

Anne

Regio: Twente

"Hey! Ik ben Anne, naast mijn grote interesse in fotografie ben ik ook veel bezig met styling. Tijdens mijn werk doe ik dan ook veel inspiratie op! Ik ben daarnaast groot fan van vintage meubelen."

Daphne

Regio: Leiden

"Ik heb een passie voor alles wat met interieur te maken heeft. Ik leg dit dan ook graag vast op beeld. Naast fotograferen vind ik het heerlijk om te sporten."

Tina

Regio: Antwerpen

"Hi, mijn naam is Tina! Fotografie heb ik met de paplepel mee naar binnen gekregen. Als 14-jarige trok ik naar het ‘verre Limburg’ om daar de opleiding audiovisuele vorming te volgen en om dan volledig over te schakelen op fotografie in mijn hogere opleiding. Bij Zibber kreeg ik de kans om van mijn passie mijn job te maken!"

Ellen

Regio: 's-Hertogenbosch

"Hoi, ik ben Ellen! Ik werk sinds januari 2021 bij Zibber, maar het voelt alsof ik er al jaren werk. Elke dag is anders en dat maakt mijn werk zo leuk. De ene dag sta ik in een mooi gestyled appartement in de Bossche binnenstad, en de andere dag in een vrijstaande villa. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen met mijn twee honden, fitness, samenzijn met vrienden of het fotograferen van evenementen, festivals en mensen."

Rensje

Senior | Regio: Utrecht

"Met mijn achtergrond als interieur ontwerper en een mijn passie voor bijzondere woningen stap ik iedere ochtend weer met plezier in mijn Zibber auto om van iedere woning mooie foto’s te schieten. De afwisseling van mooie stadspanden tot grote boerderijen (en alles daar tussenin) maken voor mij iedere dag weer uitdagend!"

Maurits

Regio: Salland

"Mijn naam is Maurits, ik trek er graag op uit met mijn camera en voor witte chocoladepepernoten mag je me ‘s nachts wakker maken."

Nathalie

Regio: IJsseldelta

"Hoi! Ik ben Nathalie en ik woon in hartje Zwolle. Naast vastgoedfotografie houd ik mij ook bezig met portretfotografie. Ik ben gek op lezen, reizen en wandel graag in de natuur!"

Yarilijne

Regio: West Brabant

"Ik ben een trotse Bergenaar en drink mijn koffie het liefst met een beetje suiker en een stuk appeltaart ernaast. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in het theater. Zowel in de zaal als op het podium. Want naast fotograferen heb ik ook een passie voor dansen."

Vyo

Regio: Limburg

"Tijdens mijn opleiding aan Sint Lucas, Boxtel, pakte ik voor het eerst een camera op en was ik direct verkocht. Uiteindelijk rondde ik de studie dan ook af met een diploma in fotografie. Dat ik bij Zibber mijn passie uit kan voeren, maar dan ook nog met een onderwerp wat mijn interesse heeft; interieur, maakt mij helemaal blij!"

Mateo

Regio: Vlaams-Brabant

“Hey! Ik ben Mateo, een verzamelaar van oude analoge camera’s. Het enige wat ik liever doe dan ze verzamelen, is ze gebruiken! Om dan achteraf je foto’s te zien is pure magie voor mij.”

Justin

Regio: Eindhoven

"Als kleine jongen steeds de camera afpakken van je ouders was het geen geheim wat mijn job later zou worden. Hier geniet ik elke dag nog van. Doordeweeks met huizen bezig en in het weekend zul je mij vooral bezig zien met alles wat een motor heeft en wielen."

Jeroen

Regio: Brugge / de kust

"Mijn roepnaam is Jeroen maar fotograaf is ook prima! Tijdens de week ben ik fulltime fotograaf bij Zibber en kan je me vooral herkennen aan mijn bruisend enthousiasme. In het weekend ben ik huwelijk en gezinsfotograaf en als ontspanning kan ik wel genieten van een BBQ en het gezelschap van mijn vrouwtje. Persoonlijke quote: Ik hoef niet onmiddellijk de beste te zijn, zolang ik maar beter ben dan gisteren."

Liese

Regio: Bilzen

"Hoi mijn naam is Liese maar iedereen mag me Liske noemen. Mij vind je altijd terug achter de camera, op een gezellig terras of aan de zijkanten van een spannende koers! Verder gaat mijn geweldige hond Bagel met alle plezier met mij wandelen."

Maxim

Teamlead | Regio: Antwerpen

"Ik ben een fiere Antwerpenaar die houd van een bourgondische levensstijl in de week 's avonds en sportieve tripjes met de koersfiets tijdens het weekend. Het leven als vastgoedfotograaf is elke dag weer een avontuur, achter elke deur een nieuw verhaal én dat is net wat mij zo boeit aan de job bij Zibber."

Sander

Regio: Vlaamse Ardennen

"Als reis- en reportagefotograaf documenteerde ik regio's als India, Palestina, Oost-Europa en Centraal-Amerika. Werken bij Zibber brengt me elke dag een spannende mix tussen creatief, social en onderweg zijn."

Sophie

Regio: Amsterdam

"Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Interieur en fotografie zijn altijd al mijn hobby geweest. Een aantal jaar geleden heb ik mijn vriend ook kunnen besmetten met het fotografievirus. In het weekend gaan wij geregeld met de camera om ons nek op pad. Anders vind je mij klussend in huis, met vrienden/familie of op de motor."

Flor

Regio: Oost-Vlaanderen

"Hi! Ik ben Flor. Als je me niet kan vinden achter mijn camera, zit ik wellicht te genieten van mijn koffietje in een blues cafe."

Reanne

Regio: Emmen

“Muren recht, planten scheef, lampen aan en gaan! Met veel plezier fotografeer ik uw t(huis). Geen dag is hetzelfde, en dat maakt dit werk zo leuk. Naast het fotograferen van vastgoed ben ik fan van auto- en urbexfotografie. Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Reanne, en misschien tot snel!”

Thomas

Regio: Almelo

"Hey, Ik ben Thomas en ik werk in de regio Almelo voor Zibber. Ik woon zelf in Duitsland samen met mijn vriendin en wij delen samen onze passie voor fotografie. We gaan altijd graag op vakantie om samen mooie plaatjes te schieten van onze reizen!"

Johan

Regio: Antwerpen

"Na een avontuurlijke dag op de baan ben ik graag creatief bezig als grafisch vormgever. Mijn perfecte zaterdagavond: een bezoekje aan de cinema gevolgd door een krakende dansvloer met oude funkmuziek.“

Feargal

Regio: Drenthe

"Spelen als kleine jongen met de camera van opa... dat moment kan ik mij nog goed herinneren. Jaren later kwam de grote dag dat ik samen met hem mijn eerste camera de "Nikon D3300" kocht. Om van mijn hobby mijn beroep te maken heb ik met succes mijn opleiding Mediavormgeving (Motion Design) afgerond. Vanaf november 2021 ben ik werkzaam vanuit Hoogeveen (Drenthe). En oh ja..... in mijn vrije tijd doe ik graag aan mountainbiken."

Isa

Regio: Amsterdam

"Hi, ik ben Isa! Bij Zibber kan ik doen waar ik passie voor heb, namelijk fotografie, interieur en styling. Daarnaast geniet ik ervan om gezellig met vrienden op pad te gaan, nieuwe recepten uit te proberen en musea te bezoeken."

Matis

Regio: Gent

"Mijn naam is Matis en al van jongs af heb ik een camera in mijn handen. Dus het is super om er nu ook mijn job van te kunnen maken. In mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden of ga ik graag eens op reis of op citytrip. Straat- en portretfotografie vind ik ook super om te doen!"

Werkenbij
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina