Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Nathalie

Regio: IJsseldelta

"Hoi! Ik ben Nathalie en ik woon in hartje Zwolle. Naast vastgoedfotografie houd ik mij ook bezig met portretfotografie. Ik ben gek op lezen, reizen en wandel graag in de natuur!"

Yarilijne

Regio: West Brabant

"Ik ben een trotse Bergenaar en drink mijn koffie het liefst met een beetje suiker en een stuk appeltaart ernaast. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden in het theater. Zowel in de zaal als op het podium. Want naast fotograferen heb ik ook een passie voor dansen."

Vyo

Regio: Limburg

"Tijdens mijn opleiding aan Sint Lucas, Boxtel, pakte ik voor het eerst een camera op en was ik direct verkocht. Uiteindelijk rondde ik de studie dan ook af met een diploma in fotografie. Dat ik bij Zibber mijn passie uit kan voeren, maar dan ook nog met een onderwerp wat mijn interesse heeft; interieur, maakt mij helemaal blij!"

Justin

Regio: Eindhoven

"Als kleine jongen steeds de camera afpakken van je ouders was het geen geheim wat mijn job later zou worden. Hier geniet ik elke dag nog van. Doordeweeks met huizen bezig en in het weekend zul je mij vooral bezig zien met alles wat een motor heeft en wielen."

Jeroen

Teammanager | Regio: Brugge / de kust

"Mijn roepnaam is Jeroen maar fotograaf is ook prima! Tijdens de week ben ik fulltime fotograaf bij Zibber en kan je me vooral herkennen aan mijn bruisend enthousiasme. In het weekend ben ik huwelijk en gezinsfotograaf en als ontspanning kan ik wel genieten van een BBQ en het gezelschap van mijn vrouwtje. Persoonlijke quote: Ik hoef niet onmiddellijk de beste te zijn, zolang ik maar beter ben dan gisteren."

Liese

Regio: Bilzen

"Hoi mijn naam is Liese maar iedereen mag me Liske noemen. Mij vind je altijd terug achter de camera, op een gezellig terras of aan de zijkanten van een spannende koers! Verder gaat mijn geweldige hond Bagel met alle plezier met mij wandelen."

Maxim

Regio: Antwerpen

"Ik ben een fiere Antwerpenaar die houd van een bourgondische levensstijl in de week 's avonds en sportieve tripjes met de koersfiets tijdens het weekend. Het leven als vastgoedfotograaf is elke dag weer een avontuur, achter elke deur een nieuw verhaal én dat is net wat mij zo boeit aan de job bij Zibber."

Sophie

Regio: Amsterdam

"Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Interieur en fotografie zijn altijd al mijn hobby geweest. Een aantal jaar geleden heb ik mijn vriend ook kunnen besmetten met het fotografievirus. In het weekend gaan wij geregeld met de camera om ons nek op pad. Anders vind je mij klussend in huis, met vrienden/familie of op de motor."

Flor

Regio: Oost-Vlaanderen

"Hi! Ik ben Flor. Als je me niet kan vinden achter mijn camera, zit ik wellicht te genieten van mijn koffietje in een blues cafe."

Thomas

Regio: Almelo

"Hey, Ik ben Thomas en ik werk in de regio Almelo voor Zibber. Ik woon zelf in Duitsland samen met mijn vriendin en wij delen samen onze passie voor fotografie. We gaan altijd graag op vakantie om samen mooie plaatjes te schieten van onze reizen!"

Johan

Regio: Antwerpen

"Na een avontuurlijke dag op de baan ben ik graag creatief bezig als grafisch vormgever. Mijn perfecte zaterdagavond: een bezoekje aan de cinema gevolgd door een krakende dansvloer met oude funkmuziek.“

Matis

Regio: Gent

"Mijn naam is Matis en al van jongs af heb ik een camera in mijn handen. Dus het is super om er nu ook mijn job van te kunnen maken. In mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden of ga ik graag eens op reis of op citytrip. Straat- en portretfotografie vind ik ook super om te doen!"

Laura

Regio: Antwerpen

"Fotografie is al jaar en dag mijn passie en dat heeft er voor gezorgd dat ik mijn bachelor heb behaald. In mijn vrije tijd hou ik ervan om weg te gaan met vrienden. Op café, op restaurant en zelfs een festival in de zomer zijn dingen die ik heel graag doe. Maar een rustig avondje in de zetel met een glaasje wijn in de hand is ook zeker niet slecht."

Sarah

Regio: Waals-Brabant

"Ik houd van het pure van fotografie. Als ik even kan stilvallen na het bekijken van een foto waar alles samenkomt. En niet alleen op een foto, maar doorheen mijn dagen op de wereld ook. Kan mijn dag al niet meer stuk."

Marcella

Regio: Noord-Brabant

“Na mijn afgeronde fotografie opleiding ben ik werkzaam geweest in verschillende branches, maar fotografie is altijd iets geweest wat mijn interesse opwekte. Nu ik bij Zibber werk kan ik dit eindelijk combineren. In mijn vrije tijd zit ik het liefst in een restaurant, ik ben echt een bourgondiër of wandel ik graag met m’n hondje in de bossen. Verder houd ik van een overdosis “sarcastische” humor en spontaniteit!”

Žaneta

Regio: Friesland

"Ik kom uit Tsjechië, dit hoort u vast aan mijn accent onlangs ik nu al een aantal jaar in Nederland woon. Sinds ik een klein meisje was ben ik al gefascineerd door fotografie en het vastleggen van bijzondere herinneringen. Als fotograaf bij Zibber heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Persoonlijk vind Ik het ontzettend leuk dat er veel afwisseling is in mijn werk."

Sanne

Regio: Overijssel

"He! Mijn naam is Sanne. Fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Mijn huis staat dan ook vol met oude camera's. Het contact met de bewoners en makelaars maakt het werken voor Zibber alleen maar mooier!"

Neriah

Regio: Noord-Brabant

"Aangenaam mijn naam is Neriah. Ik woon in Breda en beschouw mezelf als een echte bourgondiër. Ik geniet enorm van het werken met mensen en ben tevens graag bezig met portretfotografie."

Amber

Regio: Friesland

“Hallo! Ik ben Amber, ik ben fotograaf binnen zibber in de regio Heerenveen. Naast foto- en videografie houd ik van sporten en reizen.”

Sanne

Regio: Groningen

"Naast het werken bij Zibber besteed ik mijn vrije tijd graag aan auto's en is autofotografie mijn passie."

Aline

Regio: Limburg

"Fotografie is al een lange tijd mijn passie, je kan mij dan ook in mijn vrije tijd nog altijd achter de camera vinden. Met name portret- en modefotografie."

Kevin

Regio: Zuid Holland

"Na een carrière als monteur, was ik op zoek naar een uitdaging waar ik van mijn hobby, mijn werk kan maken. Bij Zibber heb ik dit kunnen vinden. Iedere dag ga ik met plezier op pad door de diversiteit van de huizen en mensen."

Diede

Regio: Limburg

"Elke dag stap ik in een ander verhaal, het vastleggen van het interieur van verschillende soorten mensen door middel van fotografie maakt mijn droombaan compleet!"

Anne

Regio: Middelburg

" Hallo! Ik ben Anne, fotografeer enorm graag en houd van muziek. Verder reis ik graag en ben ik veel in de natuur te vinden."

Sjoukje

Regio: Leeuwarden

"Ik woon met mijn man en kinderen in Friesland, hier kan ik genieten van de Friese wateren of mooie bossen. Naast het fotograferen van uw huis vind ik het dan ook erg leuk om foto's te maken van de natuur. Verder vind ik het in mijn vrije tijd gezellig om een dagje te shoppen en word ik blij van koffie op een terrasje. Wie weet tot ziens in uw huis en mocht u Fries spreken, geen probleem, 'dat kin ik ek'."

Miladys

Regio: Groningen

"Fotografie is voor mij altijd al een passie. Bij zibber maak ik van mijn passie, mijn werk en daar geniet ik volop van."

Angelino

Regio: West-Vlaanderen

"Hallo, mijn naam is Angelino. Fotografie is mijn passie en naast vastgoedfotograaf heb ik nog een bijberoep fotografie. Naast fotografie verzamel ik ook muziek op vinyl en kook ik graag."

Sören

Regio: West-Vlaanderen

"Hey, ik ben Sören! Je kan mij altijd terugvinden aan de Belgische Westkust. Mijn vrije tijd besteed ik aan sunset apero, strandzeilen, surfen, plonsen met onze hond en foto's maken van onze mooie kust."

Audrey

Regio: Limburg

"Hoi! Ik ben Audrey en ik woon samen met mijn man en zoon in Sittard. Bij Zibber heb ik van mijn allergrootste hobby mijn werk kunnen maken. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag urbexlocaties (verlaten fabrieksterreinen, huizen, etc.), moderne architectuur of ben ik met mijn camera in de natuur te vinden. Ook leef ik me thuis regelmatig uit met 'creatieve projectjes'. Naast fotograferen hou ik van een sportieve uitdaging en ga ik graag erop uit om nieuwe plekjes te ontdekken. Eigenaardigheden: ik verzamel stenen die ik vind tijdens het wandelen of tijdens mijn avonturen met de fotocamera, ik ben een enorme katten- en dinofan en ik heb een fascinatie voor vulkanen. Tot slot ben ik altijd wel in voor een grapje."

Ramiro

Regio: Noord-Brabant

"Toen ik als kind begon met vliegtuig spotten en fotograferen van auto's kwam ik erachter dat ik fotografie wel heel erg leuk vond. Het idee om een moment voor eeuwig vast te leggen op beeld vind ik erg fascinerend. Hoe meer ik erover kan leren hoe beter, waardoor het geruststellen van de klant en het aanleveren van kwaliteit alleen maar makkelijker en beter wordt!"

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina