Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Aline

Regio: Limburg

"Fotografie is al een lange tijd mijn passie, je kan mij dan ook in mijn vrije tijd nog altijd achter de camera vinden. Met name portret- en modefotografie."

Kevin

Regio: Zuid Holland

"Na een carrière als monteur, was ik op zoek naar een uitdaging waar ik van mijn hobby, mijn werk kan maken. Bij Zibber heb ik dit kunnen vinden. Iedere dag ga ik met plezier op pad door de diversiteit van de huizen en mensen."

Diede

Regio: Limburg

"Elke dag stap ik in een ander verhaal, het vastleggen van het interieur van verschillende soorten mensen door middel van fotografie maakt mijn droombaan compleet!"

Jef

Regio: Brussel

"Fotograaf in hart en nieren
Woonachtig in Brusselse gewest
Met mooie foto’s mensen plezieren
Dat doet hij op zijn best
Je hoeft je woning niet te versieren
Want Jef die doet de rest"

Anne

Regio: Middelburg

" Hallo! Ik ben Anne, fotografeer enorm graag en houd van muziek. Verder reis ik graag en ben ik veel in de natuur te vinden."

Sjoukje

Regio: Leeuwarden

"Ik woon met mijn man en kinderen in Friesland, hier kan ik genieten van de Friese wateren of mooie bossen. Naast het fotograferen van uw huis vind ik het dan ook erg leuk om foto's te maken van de natuur. Verder vind ik het in mijn vrije tijd gezellig om een dagje te shoppen en word ik blij van koffie op een terrasje. Wie weet tot ziens in uw huis en mocht u Fries spreken, geen probleem, 'dat kin ik ek'."

Esra

Regio: Limburg

“Hi! Ik ben Esra, en ik woon in Zuid-Limburg. Als makelaarsdochter is het niet zo gek dat ik dit wereldje ingerold ben. Elke keer zie ik het als een nieuwe uitdaging om de mooiste composities te creëren, sfeer en detail met precisie en gevoel vast te leggen. Zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd. Want als ik niet achter de camera te vinden ben, vind je me wel voor de lens. Omdat ik ook een passie heb voor mode beheer ik mijn eigen fashionblog op Instagram. Zo combineer ik twee passies. Kortom, Genieten!”

Miladys

Regio: Groningen

"Fotografie is voor mij altijd al een passie. Bij zibber maak ik van mijn passie, mijn werk en daar geniet ik volop van."

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina