Onze fotografen & specialisten

Meet the team

Door onze dedication voor vastgoed weten we als geen ander hoe we woningen in beeld moeten brengen. Maar we maken er voor jouw opdrachtgevers ook een fijne ervaring van. Want je woning laten fotografen voor de verkoop draait om meer dan alleen maar de juiste shots maken. 

Laura

Regio: Noord-Brabant

“Vanaf vroeg af aan loop ik al met een camera in mijn handen. Hierin ben ik bezig geweest met architectuur, vastgoed en portretten, en uiteindelijk bij Zibber mijn plek gevonden! Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd het liefste met vrienden en familie, mijn analoge camera en een koffietje!”

Shana

Regio: Antwerpen

"Bij Zibber heb ik de kans gekregen om van mijn passie mijn job te maken. Om naast huwelijksfotograaf ook nog vastgoedfotograaf te mogen zijn, werk ik eigenlijk geen enkele dag, maar doe ik gewoon wat ik graag doe. Elke dag nieuwe mensen en andere huizen maakt het eens zo leuk door de afwisseling."

Krishan

Regio: Noord-Brabant

''Hoi! Mijn naam is Krishan. Ik ben getrouwd en heb Zazu (dwergpapegaai) als huisdier. Naast mijn passie voor foto en videografie houd ik mij bezig met fitness en design ik graag. Wie weet tot snel! :)''

Sara

Regio: Noord-Holland

"Mijn grote passies zijn fotografie en interieur. Mijn droom was als klein meisje om van een hobby mijn beroep te maken. Na mijn studie aan de Fotovakschool van Amsterdam, is dit als fotograaf bij Zibber zeker gelukt! Sta ik niet achter de camera, dan kijk ik graag films en series en lees ik nutteloze feitjes op wikipedia. Toch komen die soms nog wel eens van pas bij een spelletjesavond met mijn familie haha. Ook luister ik veel muziek, of ga ik naar het terras met vrienden."

Magali

Regio: Nieuwpoort

"Mijn naam Magali en samen met mijn man woon ik in het prachtige Nieuwpoort. Naast fotografe ben ik ook een entertainer die als goochelaar assistente op het podium staat. Hopelijk kunnen we samen het maken van de foto's net zo magisch maken! "

Samuel

Regio: Noord-Brabant

"Mijn interesse voor fotografie is ontstaan tijdens een vakantie rond mijn 14e, mocht destijds de camera van mijn tante gebruiken en ben sindsdien graag bezig met foto’s maken. Na mijn studie ben ik dit met veel plezier bij Zibber gaan doen en maak daarnaast ook nog vrij werk. Ben nog altijd even verwonderd dat je met fotograferen de tijd stil kan zetten."

Reggy

Regio: Nijmegen

"Hi ik ben Reggy. Al van jongs af aan heb een enorme passie voor alles wat met het “interieur” te maken heeft. Mijn woning heeft dan ook alle kleuren van de regenboog gezien. Naast vastgoedfotografie bij Zibber, hou ik mij dagelijks bezig met het ontwerpen van interieurs en help ik graag met het creëren van een fijn thuis. Wanneer ik niet met interieur bezig ben, dan kan je mij vinden op het water of het strand. "

Justin

Regio: Gelderland

"Mijn naam is Justin, ik ben energiek, vrolijk en creatief. Wanneer ik niet achter de camera sta, dan sta ik wel achter de gewichten in de sportschool of ik zit in het vliegtuig naar een ver land. Mijn grootste hobby's zijn dan ook fotografie, fitness en reizen."

Sonja

Regio: Amersfoort

“Hoi, mijn naam is Sonja! Ik woon in het midden van het land, met mijn twee jongens en onze hond. In mijn vrije tijd kun je me regelmatig vinden in de sportschool, op de loopband! Naast fotografie hou ik van muziek, film en creatief bezig zijn. Geweldig dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken bij Zibber!”

Eline

Regio: Amersfoort

''Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Het is dan ook een feestje op jouw huis zo mooi mogelijk in beeld te brengen. In mijn vrije tijd vind je mij vaak achter het fornuis. Ik ben gek op koken en deel mijn kookkunsten graag met vrienden en familie.''

Ronald

Regio: Apeldoorn

"Mooie foto's schieten van klassieke auto's, architectuur en natuur; dat doe ik al jaren met veel passie! Bij Zibber voel ik mij daarom thuis en is geen dag hetzelfde. Elk huis vertelt namelijk een ander verhaal. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met m'n familie, geniet ik van een speciaalbiertje met vrienden, óf schrijf een artikel over een fraaie bolide op leeftijd."

Noam

Regio: Antwerpen

"Zowel secundair als hoger onderwijs in fotografie heeft mij ontwikkeld tot de fotograaf die ik vandaag ben. Buiten een gepassioneerde content creator, ben ik eveneens een martial artist en een algemene sportliefhebber. De combinatie van deze passies zorgt ervoor dat mijn foto’s op het niveau van zwarte gordel gepresenteerd worden."

Lesley

Regio: Helmond

“Na mijn studie voor film en fotografie ben ik op zoek gegaan naar werk waar ik mijn passie in kon uiten en deze heb ik bij Zibber zeker gevonden. Ook ben ik vaak op het podium te vinden waar ik veel met mijn andere passie, theater en musical, bezig ben. Als je me voorbij ziet rijden, ben ik waarschijnlijk heel hard mee aan het zingen met mijn muziek.”

Michel

Regio: Rotterdam

"Als kind was ik al gefascineerd in het zien en mensen laten weten hoe ik de wereld zag door mijn ogen. Op latere leeftijd pakte ik deze “visie”op door middel van fotografie en met name landschap, stads,sport,portet en wildlife.Ik fotograaf nu ruim 8 jaar en dankzij Zibber heb ik van mijn hobby een beroep kunnen maken en ben daar zeer dankbaar voor."

Frauke

Regio: Noord-Limburg

"Het geluk heb ik dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken. Ik sta namelijk veel liever "achter de lens" dan ervoor! Buiten het vastgoed fotograferen voor Zibber, schiet ik ook graag foto's van dieren. Een echte dierenvriend, dat ben ik! Hopelijk tot snel. Dan zorgen we samen voor een geslaagd resultaat!"

Zibber team foto Maart 2022
Serious impact maken we samen

Wil jij samen met ons makelaars helpen met een succesvolle verkoopcampagne?

Aarzel dan niet! We zijn altijd op zoek naar talent op diverse vakgebieden zoals fotografie, development, customer support en sales.

Bezoek de "Werken bij Zibber" pagina